top of page

Van Esch Floral
x
The Sommelier Selection

Op zoek naar het perfecte moederdagcadeau?

Verwen haar met een unieke combinatie van bloemen en wijn!
 

Deze creaties - WHITE en ROSÉ - zijn speciaal gemaakt door Van Esch Floral in samenwerking met The Sommelier Selection. Dus voor alle mama’s die van bloemen én van wijn houden, bestel je hier het perfecte moederdagcadeau.

Iedere fles wordt zoals op de afbeeldingen opgemaakt met een fleurig stijlvol boeket door Van Esch Floral.

Een uniek cadeau voor iedere moeder!

WHITE
Lapis Lodi is een wijn geproduceerd in de Lodi-regio van Californië. Het staat bekend om zijn rijke, volle smaak, vaak met tonen van rijp fruit en een hint van vanille van de houtlagering. Het is een uitstekende keuze voor liefhebbers van Chardonnay die op zoek zijn naar een evenwichtige wijn met complexe smaken.

 

ROSÉ

La Gordonne Summertime Rosé is een roséwijn uit de Provence, Frankrijk. Het staat bekend om zijn lichte en verfrissende stijl, met aroma’s van rood fruit zoals aardbeien en frambozen, en vaak met hints van bloemen. Het is perfect voor warme zomerdagen en past goed bij lichte gerechten zoals salades, vis en schaal- en schelpdieren.

Van Esch Floral

Een floral design studio gevestigd in Sittard. 

 Geboren uit passie voor kunst en onvoorwaardelijke interesse in oude en hedendaagse schilderijen, fotografie, mode en design. Van Esch Floral neemt een vakmanschap benadering aan die streeft naar poëzie. 

Foto-10 (1).jpg
bottom of page